Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-26-2007, 02:17 PM
Eric R. Fischer Eric R. Fischer is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Los Angeles, CA
Posts: 63
Default TL Space Reverb in 5.1

I can't seem to get TL Space to show up when I try to insert it on a 5.1 aux channel. It's not available in any plug in lists. Anyone else? Thanks - Eric
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TL SPACE will not work, Sound goes in no reverb comes out P,B,S Pro Tools 10 4 05-20-2013 02:36 PM
TL Space Reverb issues pseradarian 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-09-2010 04:23 PM
TL Space Reverb in 5.1 Eric R. Fischer Post - Surround - Video 0 05-26-2007 02:19 PM
TL Space Convolution Reverb Demigrind Tips & Tricks 7 07-25-2006 10:04 AM
IR 1 vs TL Space Reverb torquemada 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-01-2006 01:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com