Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-10-2014, 09:28 AM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,795
Default Avid S3 Control Surface now sold separately!

$4995. Not bad!

http://vintageking.com/avid-s3-control-surface

Can be used with Protools and other popular DAW's.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-10-2014, 09:30 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,562
Default Re: Avid S3 Control Surface now sold separately!

http://duc.avid.com/showthread.php?t=359457

Already a thread here.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-10-2014, 10:19 AM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,795
Default Re: Avid S3 Control Surface now sold separately!

Would have never though to look for it under the "S6" category, seeing as how it's "S3". Feel free to move it if you want.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-10-2014, 10:24 AM
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,824
Default Re: Avid S3 Control Surface now sold separately!

Moved Drew's thread to the brand new Pro Tools | S3 forum.
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 control surface (As audio) & control 24 as surface crizdee ProControl, Control|24, Command|8 7 01-04-2016 12:30 PM
Avid S3 control surface jacko Artist Series 1 03-07-2014 06:44 AM
Avid - Please allow the thunderbolt box to be sold alone ianmiller Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 5 11-02-2012 05:56 PM
Control Surface For Protools 10 Mackie Pro Control or Avid Artist Control lberrios1962 Pro Tools 10 18 05-26-2012 12:51 AM
Avid, 003/002 as Control Surface only! Please! alxt Pro Tools 9 11 12-28-2010 07:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:26 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com