Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-21-2005, 07:59 AM
dmadd9 dmadd9 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7
Default PTLE7: Error Assertion on saving sessions

With my new PT7 session "Pippo", I could not save it after I create some regions with Region->Crete Region

Here is the Assertion windows text:

Could not save a copy of "Copy of Pippo" because Assertion in \code\aztec_Stanley\AlturaPorts\NewFileLibs\Sys\Wi n32\Sys_ line 197

thanx
best regards
dm
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP!!! "neo assertion" error kills saving, empties session! sophie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-16-2007 02:34 PM
How to Exchange PTLE7 sessions From Windows to MAC Fallen World NOize 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-07-2006 05:46 PM
Error when saving sessions to external drive travelergt4 Storage Subsystems 1 01-09-2005 12:51 AM
Saving Sessions -- stickstome2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-12-2002 11:51 AM
Assertion error in PT5.2 when skiping video in PT5.0 sessions RicardoEscallon Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-26-2001 11:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com