Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-05-2014, 04:40 AM
derTHOMMESisses derTHOMMESisses is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Muenster germany
Posts: 7
Default PT10.3.8 HD|3 and AMC 7.0.3 Nitris - Satellite how-to?

Hi there,

Our setup:

PT 10.3.8 on MacOSX 10.7.5
AVID MC / Symphony 7.0.3 Software-only on MacOSX 10.8.5
AVID MC with NITRIS H/W 7.0.3 on MacOSX 10.9

We tried to setup the System in that way, that the ProTools is the satelite-Master and one of the AVIDS is the satelite-client. But it does not work. PT does not seem to "see" the satelites.

I can "see" the workstations in the finder. I even can ping them via terminal. I tried different TCP/IP-ports beside 28282, but no success.

Any idea?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT11 and Nitris? bdangler Post - Surround - Video 0 06-24-2013 06:44 AM
Anyone else getting frozen movies over PT10 Satellite LE? IO Composer Post - Surround - Video 13 11-14-2011 01:23 AM
Offline Satellite Video tracks in PT10? Frank Kruse Post - Surround - Video 5 10-25-2011 01:52 PM
Video Satellite LE - Enable Satellite Mode is greyed out? Erik Olsson Post - Surround - Video 6 01-11-2010 09:16 AM
QT codecs from Nitris for PT HD 6.4 tsugi Post - Surround - Video 6 07-29-2004 03:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com