Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-11-2018, 08:03 AM
Blues Bird Blues Bird is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 72
Default Avid Application Manager - How to stay logged in?

Is there a way to stay logged in to the master account?

To log in afer every new booting of my Mac drives me crazy...

Thank you for your help.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-11-2018, 11:32 AM
off the wall's Avatar
off the wall off the wall is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: NYC-NJ
Posts: 238
Default Re: Avid Application Manager - How to stay logged in?

Quote:
Originally Posted by Blues Bird View Post
Is there a way to stay logged in to the master account?

To log in afer every new booting of my Mac drives me crazy...

Thank you for your help.
Agreed. One in a while, it will remember my login but most times not. Pretty annoying every morning.
__________________
offthewallproductions
Mac Pro 5,1 3.46 Ghz 12 core, AMD 7970 GPU, SSD boot drive on 6Gb/sec PCIe card, 36GB RAM, MacOS 10.14.6.
Pro Tools Ultimate 2019.10. HDX, UA Octo PCIe cards, HD I/O, C|24 control surface.
Mostly Avid, Waves, Sonnex and UAD Plug-ins
Genelec 1031AP/7070A 5.1 monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-11-2018, 02:46 PM
Melle Melle is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: UK
Posts: 3
Default Re: Avid Application Manager - How to stay logged in?

+1
Reply With Quote
  #4  
Old 06-11-2018, 05:46 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,440
Default Re: Avid Application Manager - How to stay logged in?

Yep. Now that Application Manager is stable enough to want to use... please fix this Avid. A "stay logged in" option that works is needed.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-12-2018, 07:12 AM
skizzo skizzo is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: United States
Posts: 84
Default Re: Avid Application Manager - How to stay logged in?

This seems pretty random for me. I don't think I always need to log back in but majority of the time I do even when I have always used the remember me or stay logged in checkbox or whatever it is titled. It's an annoyance that would be great to be fixed!
__________________
Mac Pro '09 - 5,1 - Dual Hex Core X5680 3.33 ghz CPU - 48GB RAM
970EVO 500GB (10.13.6) - 1TB WD Black HDD (Samples) - 6TB Toshiba HDD (Backups) - 500GB Glyph GT050Q (Legacy sessions & backups) - 3TB Glyph Studio (Main audio/sessions)
HD5770 GPU

OSX 10.13.6 - Pro Tools 2018.12 - Presonus Studio 192 / Digi 003 Rack+
Focusrite Clarett OctoPre - AKG HPE6 - DBX160A - WA76
Reply With Quote
  #6  
Old 06-12-2018, 09:45 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,912
Default Re: Avid Application Manager - How to stay logged in?

To the OP:


Q: / Is there a way to stay logged in to the master account? \

Your topic says App Man and in your post you say Avid Master Account .. Which is it? The Appman or the Master Account? If master account i cant understand why you would wanna be logged into that. It is a setting from your browser, not an Avid issue. If Appman then I agree with that 100%.
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #7  
Old 06-12-2018, 10:30 AM
Blues Bird Blues Bird is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 72
Default Re: Avid Application Manager - How to stay logged in?

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
To the OP:


Q: / Is there a way to stay logged in to the master account? \

Your topic says App Man and in your post you say Avid Master Account .. Which is it? The Appman or the Master Account? If master account i cant understand why you would wanna be logged into that. It is a setting from your browser, not an Avid issue. If Appman then I agree with that 100%.
In the app manager the first topic on the left say "account". If you hit it, then the app manager says: "Log into you Avid masteraccount". So you log into you master account from within your app manager. And there I want to stay logged in.

Has nothing to do with the browser.
Reply With Quote
  #8  
Old 06-12-2018, 03:58 PM
skizzo skizzo is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: United States
Posts: 84
Default Re: Avid Application Manager - How to stay logged in?

now that I am on my home Mac Pro I notice there is no "remember me" type feature on the Avid Application Manager..... but for signing into the Avid Master Account, which you can do from the Avid Application Manager.....if you sign in on a web browser to your Avid Master Account on myavid there is a remember me feature. So I cannot determine if this is a feature that is not working properly or are we complaining about something that doesn't exist? Either way, it would be great for it to remember our logins so it is not required on every boot of your computer!
__________________
Mac Pro '09 - 5,1 - Dual Hex Core X5680 3.33 ghz CPU - 48GB RAM
970EVO 500GB (10.13.6) - 1TB WD Black HDD (Samples) - 6TB Toshiba HDD (Backups) - 500GB Glyph GT050Q (Legacy sessions & backups) - 3TB Glyph Studio (Main audio/sessions)
HD5770 GPU

OSX 10.13.6 - Pro Tools 2018.12 - Presonus Studio 192 / Digi 003 Rack+
Focusrite Clarett OctoPre - AKG HPE6 - DBX160A - WA76
Reply With Quote
  #9  
Old 06-22-2018, 12:30 AM
Blues Bird Blues Bird is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 72
Default Re: Avid Application Manager - How to stay logged in?

So Avid, please make it happen!
Reply With Quote
  #10  
Old 06-22-2018, 04:53 AM
KV626's Avatar
KV626 KV626 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Paris/Montreal
Posts: 450
Default Re: Avid Application Manager - How to stay logged in?

I'd like that too!
__________________
Mac Pro 5,1 (Mid-2012) 12-core 2 x 3.3 GHz / MSI RX 560 / 40GB ram / macOS 10.14.5 / Pro Tools 2019.5 / Logic Pro X 10.4.4
Arturia Keylab 88 • Presonus Faderport 8 • MOTU 896 • iPad Air 2 w/ PT Control
NI Komplete Ultimate 11 • Albion One • Soundiron Choirs • Pianoteq • Analog Lab • VSL SE/Chamber Strings • etc
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Application Manager not showing all Avid Plugins quincy_j_clomo Licensing & Accounts 1 01-19-2018 10:18 AM
Avid Application Manager? Why?! adam_w1 macOS 2 10-28-2017 09:33 PM
Avid Application Manager Jperkins Pro Tools 12 2 06-29-2016 11:17 PM
AVID Application Manager Ray JB Licensing & Accounts 1 04-28-2016 03:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com