Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-04-2012, 07:13 PM
pilipinokuno pilipinokuno is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Atlanta, United States
Posts: 6
Exclamation "Hardware controls for this peripheral are handled in its Setup Application"

This is the only text visible when I click on Hardware under the SetUp Tab: "Hardware controls for this peripheral are handled in its setup application"

If you could explain what I am doing wrong, pls offer a hand.

System: Windows 7 64-bit Toshiba Laptop
Hardware: Pro Tools MP9; MobilePre 2nd version
Reply With Quote
  #2  
Old 02-07-2012, 03:57 AM
carlosiw carlosiw is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Isle of Wight, UK
Posts: 9
Default Re: "Hardware controls for this peripheral are handled in its Setup Application"

Hi.

You need to access your soundcard's (audio interface) settings from its own setup page, found in the windows control panel. Hope that helps, Carl
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Hardware controls for this peripheral are handled in its Setup Application" pilipinokuno Pro Tools 9 1 02-05-2012 05:50 PM
"Hardware controls for this peripheral are handled in its Setup Applic pilipinokuno Pro Tools M-Powered (Mac) 1 02-04-2012 07:53 PM
"Digidesign" Folder not shown in "Application Support" jollyboss 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-01-2012 02:12 AM
hardware buttons for "preview", "capture" and "punch" evs Post - Surround - Video 1 12-06-2010 12:28 PM
Don't see "Hardware Setup Sync"...... Mike Teezie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-21-2002 02:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com