Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-06-2003, 07:35 PM
tenkproductions tenkproductions is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Boca Raton FL
Posts: 85
Default ASIO Driver Not Working!

I've been trying to get the asio driver to load and when i install it I get your version needs to be 5.3.1 or higher.I have 5.3.3 installed.What the F**^^& is up with this !

Any help would be grateful!

Phil Plaskon [img]images/icons/grin.gif[/img]

www.tenkproductions.com
Reply With Quote
  #2  
Old 03-07-2003, 11:14 AM
Dave Lang Dave Lang is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Victoria, BC, Canada
Posts: 621
Default Re: ASIO Driver Not Working!

Hi Phil,

I had the same problem.

Uninstall ProTools, reboot, then install the ASIO driver.

Now you can install ProTools and everything should work.

At least it did for me. [img]images/icons/smile.gif[/img]

Let me know how it turns out,

dave
Reply With Quote
  #3  
Old 03-07-2003, 07:49 PM
tenkproductions tenkproductions is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Boca Raton FL
Posts: 85
Default Re: ASIO Driver Not Working!

Thanks
I'll give it a try.Which version of the asio driver are you using b1 or b2 and are you using wavelab.


Phil [img]images/icons/grin.gif[/img]

www.tenkproductions.com
Reply With Quote
  #4  
Old 03-07-2003, 08:32 PM
Dave Lang Dave Lang is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Victoria, BC, Canada
Posts: 621
Default Re: ASIO Driver Not Working!

Using B2 and not using Wavelab...
Reply With Quote
  #5  
Old 03-08-2003, 08:23 AM
tenkproductions tenkproductions is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Boca Raton FL
Posts: 85
Default Re: ASIO Driver Not Working!

Thanks Again

Phil [img]images/icons/grin.gif[/img]
Reply With Quote
  #6  
Old 03-08-2003, 09:04 AM
Dave Lang Dave Lang is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Victoria, BC, Canada
Posts: 621
Default Re: ASIO Driver Not Working!

Did it work?
Reply With Quote
  #7  
Old 03-08-2003, 09:10 AM
George Ware George Ware is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: El Paso Tx
Posts: 224
Default Re: ASIO Driver Not Working!

I had the same problem. I uninstalled PT TDM and re-booted and installed b2. The digi ASIO works better with Acid 4.0b, even with my old 882 I/O so I sold my MOTU-2408s. [img]images/icons/cool.gif[/img]

George Ware
Mac Money Studios
Reply With Quote
  #8  
Old 03-08-2003, 05:56 PM
tenkproductions tenkproductions is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Boca Raton FL
Posts: 85
Default Re: ASIO Driver Not Working!

Dave
I can't believe it but it worked.I'm running Wavelab and all is well who knew.Tell Digi to put this in there install notes!!!! Ha
They should write the drivers and install the right way the first time around!

Phil
[img]images/icons/grin.gif[/img] www.tenkproductions
Reply With Quote
  #9  
Old 08-09-2016, 04:27 PM
johnkuhn johnkuhn is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: houston
Posts: 19
Default Re: ASIO Driver Not Working!

I'm about to try this I have ASIO driver for M-Audio Mtrack Quad , I7, Ge Force 745, Windows 10 .. could it really be as easy as uninstalling and reinstalling ASIO first? I cant get it to let me adjust sample rates or anything wish me luck
Reply With Quote
  #10  
Old 08-09-2016, 04:28 PM
johnkuhn johnkuhn is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: houston
Posts: 19
Default Re: ASIO Driver Not Working!

oh **** this was back in 03!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ASIO Driver Zoom H4n not working w PT10 Kinnerfelt Windows 2 07-17-2012 10:59 AM
ASIO MBox Driver Not Working!? Markus7 Pro Tools 9 2 12-08-2011 02:48 PM
Is the 003R ASIO driver working in Win7 yet? dwells Windows 1 10-02-2011 12:58 PM
This old cookie: ASIO driver in XP, still not working for me. danlea 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 01-28-2010 07:42 AM
ASIO Digidesign Driver not working in other programs treasureplane 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 03-13-2008 10:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com