Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-20-2009, 12:08 PM
K.B. K.B. is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: London - a rather posh bit
Posts: 4,711
Default PT8 - current state of play with plug-ins?

I know I should read the relevant threads, but there's so much stuff there...

So (just simply and quickly for those of us who are lazy) if I were to upgrade from 7.4 to 8, which plugs have folk found needed to be
1) re-installed,
2) just re-authenticated, or
3) completely upgraded (as in giving someone more money)?

I take it Waves demands a pricey upgrade again...?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-20-2009, 12:20 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,035
Default Re: PT8 - current state of play with plug-ins?

The Digidesign/Bomb factory plugs are updated automatically, With Waves, version 6r4 is your best bet, You need WUP to get it. What else are you concerned about?
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.12 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #3  
Old 03-20-2009, 12:57 PM
msg6794 msg6794 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Albany, NY
Posts: 378
Default Re: PT8 - current state of play with plug-ins?

i think the only thing i had to purchase was the upgrade from autotune 4 to autotune evo, since at4 doesn't work in pt8.

everything else either worked, or just required a free upgrade/update. though i did have some hair-pulling with amplitube 2, ampeg svx uno, and arturia analog factory which checking "run as administrator" fixed. they wouldn't start at all without my doing that for some reason.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Current state of MDW EQ v.5 Will Russell AAX Plug-ins 9 02-01-2014 05:08 AM
Current State of Exchange Program jaeroe Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 10 05-24-2013 03:35 PM
Current state of PT iLok asset transfers KMcK Buy & Sell 2 11-09-2012 02:53 PM
The current state of the HUI?? SKI 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 04-24-2002 12:38 PM
current state of nt/mac comparisons AdamFrick Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 11-06-2001 01:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com