Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-01-2020, 04:47 PM
Mishabou Mishabou is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: Montreal
Posts: 88
Default WsControl 3.5 and Eucon 20.1

Hi all,

I have an S6 running WScontrol 3.6 and would like to use my iPad by installing Eucon 20.1, will it work ?

Just in case someone suggests ''just update your WSControl'', it is in the works...with help from Eddie.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-01-2020, 05:51 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,760
Default Re: WsControl 3.5 and Eucon 20.1

Has to be the same version

Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WSControl App Crashes When Adding Workstation to S6 PatrickCusack Avid S6 2 03-02-2018 10:27 AM
How to remove S6 WSControl? Postman Avid S6 2 07-14-2016 10:33 AM
EuCon suddenly broken - Eucon client can not access the bonjour service noiseboyuk Artist Series 0 04-12-2016 12:34 PM
Eucon 3.2.2 installer error + firmware downwards compatible with eucon 3.1 deauditievedienst Artist Series 0 08-05-2015 02:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com