Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-10-2003, 02:16 PM
Renan Renan is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Rio de Janeiro - Brazil
Posts: 182
Default Re: ERROR MESSAGE...!!! Please, somebody help me...

BUMPING TO THE TOP...!!!
__________________
Renan
Reply With Quote
  #2  
Old 08-10-2003, 04:54 PM
jim jedlicka jim jedlicka is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: chicago IL
Posts: 147
Default Re: ERROR MESSAGE...!!! Please, somebody help me...

the last time this happened to me I just installed new pace drivers and everything was fine. go here and download and run this ,it's worth a try.

interlock drivers
__________________
Jim Jedlicka
Reply With Quote
  #3  
Old 08-11-2003, 12:44 AM
Renan Renan is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Rio de Janeiro - Brazil
Posts: 182
Default ERROR MESSAGE...!!! Please, somebody help me...

I´m having a nightmare to install PT LE 5.3.1...

Actaully it installs but doesn´t work fine...

When I try to check the "setup/hardware" a message alert appears to me:

"Unable To Initialize The Digisystem INIT."

And, because of this reason (I guess so) my PT LE is not working good... I was checking the IRQ list and I realized the AMIII is at 16...

I´ve tried to substitute 9 for the 16 but I can´t... I´ve tried to force this in the BIOS but nothing happens...

So, what am I supposed to do...?

If possible, reply directly to my email...

Thanks in advance,

RENAN

renan@zapstudio.com.br
renan.penedo@ig.com.br

[img]images/icons/confused.gif[/img] [img]images/icons/confused.gif[/img] [img]images/icons/confused.gif[/img] [img]images/icons/confused.gif[/img]
__________________
Renan
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error message DAE error-6006 tad3219 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-03-2011 07:17 PM
error message during installation error 2147213312 pianovasano Pro Tools M-Powered (Win) 1 08-31-2010 07:52 AM
Does anyone know what this error message means. ERROR DAE 9060 boabyd23 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-18-2009 11:41 AM
A Message But Not An Error Message RichrdC Pro Tools M-Powered (Win) 3 01-27-2008 06:57 PM
error message juicytunes 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-10-2007 01:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com