Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-07-2001, 01:20 PM
graphite graphite is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: eastpointe, mi 48021
Posts: 178
Default this person claims vsti use in pro tools le...

some of you may be interested in a little app I've just posted on my site www.wildfrontear.co.uk, which is a shell for playing VSTi's, ie. you can play them without launching Cubase etc. You can also play the VSTi through a VST plug-in and record the output to disc. Oh, and play it with a step sequencer & arpeggiator that I will be uploading to the site soon. It's all freeware of course :>
However...the really cool thing is that you can use it to play VSTi's into Pro Tools.
Enjoy !The Lone Roger
Reply With Quote
  #2  
Old 10-07-2001, 01:32 PM
parker9 parker9 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Tennessee USA
Posts: 164
Default Re: this person claims vsti use in pro tools le...

To make this link work I had to copy it into another browser window and delete the final ",/" so instead of:
http://www.wildfrontear.co.uk,/

make sure the link is:
http://www.wildfrontear.co.uk

FWIW
__________________
Through the power and charm of music the spirit of man is uplifted. `Abdu'l-Baha
Reply With Quote
  #3  
Old 10-07-2001, 03:00 PM
yoursick studio yoursick studio is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Leuven, Belgium / Los Angeles, USA
Posts: 49
Default Re: this person claims vsti use in pro tools le...

i think there are more different developers who have a little cheap program to use VST plug ins without sequencers or to use it in protools. Many shareware programs (although i doubt digidesign would ever approve that on their list)
Reply With Quote
  #4  
Old 10-07-2001, 06:59 PM
DanXx DanXx is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: The Hague, The Netherlands
Posts: 73
Default Re: this person claims vsti use in pro tools le...

Lone Roger,

That app is really cool! However I cannot get it to work because I seem to be missing the MSP PI plug-in. Where can I find it?

greets, Dan
Reply With Quote
  #5  
Old 10-10-2001, 05:17 AM
nymo nymo is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Australia
Posts: 205
Default Re: this person claims vsti use in pro tools le...

Hi there,

Anyone have this going yet??....this could be my saviour [img]images/icons/wink.gif[/img]
Reply With Quote
  #6  
Old 10-11-2001, 12:46 AM
phamtec phamtec is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Wollongong, Australia
Posts: 358
Default Re: this person claims vsti use in pro tools le...

Seems like he uses MAX/MSP to do this. There is a runtime-only version of Max that you can ship with your apps.

You can probably get it to work by downloading the demo of MAX/MSP.

MAX/MSP rocks!!

MAX/MSP download
Reply With Quote
  #7  
Old 10-26-2001, 09:26 AM
ongaku ongaku is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Paris, France
Posts: 92
Default Re: this person claims vsti use in pro tools le...

hi,I can't make it work, either as a standalone app, or with PT.I've got the old version of MAX/MSP,is it a cause for failure?and I seem to miss also that MSP PI plugin,where is it?BTW, my audio drivers
works when I use MSP external patch,for instance, so what's the problem?Thanx.(Neat offers of plugins on your site).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My VSTi Drums don seem to work in Pro Tools Leee14 Pro Tools 10 4 10-07-2012 07:27 PM
claims I am trying to use premium function Sr Coffee Pro Tools M-Powered (Win) 4 02-09-2011 04:48 PM
Ugly VSTi Interface - free VSTi rewire app Simon666 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-17-2005 10:55 AM
Is Kontakt everything it claims to be? moonmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 01-24-2004 09:15 PM
Pro Tools + VSTi = Possible! Rock_Artist 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-20-2003 04:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com