Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-22-2015, 11:17 AM
clausiii's Avatar
clausiii clausiii is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Vienna, Austria
Posts: 1,802
Default PT MacOS Fullscreen support

Did i miss something or does PT support MacOS fullscreen support now? I've seen it on my El Capitan test machine. Nice! Every window has its own fullscreen desktop/space!
__________________
My ears! My ears!
clausiii
-----------------
MacBook Pro i7 Quad 2.6GHz 16GB RAM
ProTools 2020.5
Digidesign Command|8
macOS Catalina
MOTU 4pre
MOTU Track16
Axiom Pro 25
LinnStrument 128
Roli Seaboard Block

tons of stomp boxes
tube amps
guitars
noise
Reply With Quote
  #2  
Old 08-22-2015, 11:20 AM
clausiii's Avatar
clausiii clausiii is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Vienna, Austria
Posts: 1,802
Default Re: PT MacOS Fullscreen support

Or is it a kinda El Capitan-Auto-Fullscreen-Support?
__________________
My ears! My ears!
clausiii
-----------------
MacBook Pro i7 Quad 2.6GHz 16GB RAM
ProTools 2020.5
Digidesign Command|8
macOS Catalina
MOTU 4pre
MOTU Track16
Axiom Pro 25
LinnStrument 128
Roli Seaboard Block

tons of stomp boxes
tube amps
guitars
noise
Reply With Quote
  #3  
Old 08-23-2015, 12:15 AM
clausiii's Avatar
clausiii clausiii is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Vienna, Austria
Posts: 1,802
Default Re: PT MacOS Fullscreen support

Ok, now after trying it for a while and really liking it there are (of course, beta) some issues.

Workspace browser gets nearly useless. When it´s fullscreen you can´t drag and drop anything into the edit window except you make a split fullscreen window with both windows side by side. In this case it would be nice if the workspace browser would be a floating window.

When closing a session, ProTools keeps fullscreen spaces/desktops which were open before closing and they all appear black. This is just cosmetic, but it could be better

And with the new El Capitan function to auto hide/show the menu bar, you get a little more space for ProTools, handy for smaller screens!
__________________
My ears! My ears!
clausiii
-----------------
MacBook Pro i7 Quad 2.6GHz 16GB RAM
ProTools 2020.5
Digidesign Command|8
macOS Catalina
MOTU 4pre
MOTU Track16
Axiom Pro 25
LinnStrument 128
Roli Seaboard Block

tons of stomp boxes
tube amps
guitars
noise
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OT: Run MacOS X under PC!! Rock_Artist 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-14-2004 04:51 PM
Quicktime Tips and Tricks fullscreen movie in PTLE hanzoid 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-22-2003 11:25 AM
MacOS X Support - when? tblanchard General Discussion 12 07-22-2002 10:39 PM
MacOS 9.2.1 Slaterman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 17 08-30-2001 11:28 AM
NT Vs. MacOS Rouge Pro Tools TDM Systems (Win) 7 01-29-2001 09:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com