Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-06-2007, 12:58 AM
paitken paitken is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
Default Pro Tools 6.4 Hanging

Hello, I'm using Pro Tools 6.4 on Mac OS X (I believe it's 10.1). I have two hard drives in it. The original hard drive and an additional 300gb Maxtor hard drive.

I try to open a session on the drive and it simply hangs. It'll load everything, but then the beach ball will just continue to spin. I just force quit it.

I decided to try copying it to the "Macintosh HD". After it was done copying, I open the session and it loads fine.

So, I tried fixing permissions on both the drives. Clearing the Pro Tools preferences, clearing the database files, and everything that was suggested to be done.

I decided to take the hard drive out and test the hard drive with a Hard Drive Diagnostic utility. It says the HD is fine. Both of them.

Now, I'm beginning to think that it's some sort of setting inside of Pro Tools or disk permissions. The hard drive is formatted in Mac OS Extended and is journaling.

I appreciate all the help.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-06-2007, 09:04 AM
M.Brane M.Brane is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: 1hr N/W of LA LA land
Posts: 1,999
Default Re: Pro Tools 6.4 Hanging

Quote:
Hello, I'm using Pro Tools 6.4 on Mac OS X (I believe it's 10.1).
6.4 is for 10.3.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pro tools hanging supersam83 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-22-2010 01:49 AM
Pro Tools LE 7.3 installation hanging povictory 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-09-2010 08:03 AM
Pro Tools LE 8 hanging on startup with VocalignLE - WIN 7 RC otobot 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 11-01-2009 12:32 PM
Pro Tools LE 7.4 hanging on startup vlepore VENUE Live Sound Systems 1 10-11-2009 01:31 PM
Pro Tools LE 7.3.1 Hanging on Launch oldwease 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-01-2007 06:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com