Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-20-2017, 07:04 PM
jalani_music jalani_music is offline
Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: USA
Posts: 1
Default Problem with 003 Rack Aux In Button

The 'Aux In' button/light on my 003 Rack keeps switching on and off by itself. When on (lit), I can't switch it off, and vice versa. I'm using PT LE 8.0.5, OS X 10.6.8 Snow Leopard. I recently unplugged my gear for a few weeks while I remodeled my studio. When I connected it back up, the problem started. I've done the firmware update (twice), checked connections, changed inputs, etc. and nothing's helped. I've had the unit for about ten years...never had a problem. Couldn't find anything about this problem in the forums, or anywhere else. Any advice?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Button issues on 11 Rack. JCcares Eleven Rack 4 12-07-2012 06:48 PM
digi 003 rack mono button problem blueside 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-25-2009 04:52 AM
Recessed Power Button on 002 Rack digijohn 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-07-2007 04:30 PM
002 Rack Mute Button Frozen Jim Casey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 01-03-2007 05:33 AM
002 Rack- Phantom power button on back!??? JPS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 07-02-2003 12:06 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com