Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-05-2002, 07:16 PM
tzouras tzouras is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Chico, CA, USA
Posts: 8
Default ProTools|HD for Windows?

Will ProTools|HD be compatible with any version of Windows in the future?

How about OS X?
__________________
------------
Yiannis Georghiades
Reply With Quote
  #2  
Old 03-06-2002, 09:49 AM
ProdInfo ProdInfo is offline
Avid
 
Join Date: Dec 1999
Location: Worldwide
Posts: 338
Default Re: ProTools|HD for Windows?

While we don't have a specific release date to share with you at this time, we are working to bring Windows compatibility to Pro Tools|HD.

Likewise, Digidesign is actively working with Apple to support Mac OS X, but no release date has been announced.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-19-2002, 10:03 AM
NCM engineering NCM engineering is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 138
Default Re: ProTools|HD for Windows?

Any update on the release date for HD on the windows platform? Will there be one?
Kelly L.
__________________
Kelly Lichtenwaldt
kellylichtenwaldt@clearchannel.com
Pro Tools System administrator
KUBE FM, KBTB FM, KHHO AM, KJR AM, KFNK FM
Reply With Quote
  #4  
Old 03-19-2002, 01:41 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,765
Default Re: ProTools|HD for Windows?

Hi Kelly
Yes, there will be an HD release of Pro Tools
for Windows. Coming very soon.
MJ
Digidesign Tech Support
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #5  
Old 03-28-2002, 08:58 AM
NCM engineering NCM engineering is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 138
Default Re: ProTools|HD for Windows?

]Hi Kelly
Yes, there will be an HD release of Pro Tools
for Windows. Coming very soon.
MJ
Digidesign Tech Support

Cool. Will a full hardware support/compato list be avalible at that time as well? I'm sure our 'old' NT boxes from IBM will be sorely out of date by the time we need to upgrade software.

Are there plans for alternative hardware solutions to IBM? While a fairly good company, their products don't lend themselves to too many modificiations. They also seem to go into "legacy" status very quickly. That makes any IT geek nervous....
Kelly
__________________
Kelly Lichtenwaldt
kellylichtenwaldt@clearchannel.com
Pro Tools System administrator
KUBE FM, KBTB FM, KHHO AM, KJR AM, KFNK FM
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aurora | FCP | QT | Bonus! RobMacki General Discussion 3 01-23-2003 03:24 PM
Pro Tools|HD v5.3.3 for Windows XP is now available! David Sumich Pro Tools TDM Systems (Win) 1 09-16-2002 03:43 PM
Procrastinator for Protools|HD TDM? Kenny Luong Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-06-2002 01:37 PM
DUY Supports ProTools|HD Xavi - DUY Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-17-2002 06:16 AM
DUY Supports ProTools|HD Xavi - DUY General Discussion 0 01-17-2002 06:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com