Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-10-2012, 06:37 PM
drumbumd drumbumd is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Boise
Posts: 2
Angry "Pro Tools not responding" error and a very "laggy" session! Help!

Well this is my first post...

I tracked some drums over the weekend without any issue. I began the editing process, still, everything seemed fine. I went to switch the playback mode on my kick track from samples to clicks... that is when everything went to hell. I remember pt started converting the track which was taking an exceptionally long time so I tried to cancel the operation. I then set the playback back to samples.

Quantizing has been a nightmare. I cant mover around in the session for more than 30 seconds without the screen going white and giving me the "pro tools isn't responding error." I have tried to trouble shoot and narrow things down a bit. This problem is specific to this session alone. Other sessions (even much larger sessions) run fine as they always have. You can rule out my computer as well. Its not a powerhouse, but its doing the job for the next month or so.

I've even tried saving the session as a template by including the media. Forget about that, I couldn't get a single file to copy over. PT just sits there thinking aimlessly.

I'm stuck, and I'm very frustrated because I've put countless hours into meticulous editing so far.If anyone can give me some ideas or point me in the right direction it would be much appreciated. Thanks so much!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Compiling" multiple sessions into one "Master" session. Any pointers? Nollykin Tips & Tricks 17 12-09-2013 11:36 AM
Does "Westmere" qualification apply to "Bloomfield" and "Gulftown" also? bashville Pro Tools 10 5 03-23-2013 04:04 PM
Pro tools 9 crashes at startup "Bus error" in thread "MainThread", at address 0x0 danball macOS 2 09-26-2011 05:49 PM
PT9 Session Troubles - "Bus Error" in "Main Thread" & Could not complete the Open... tohmit macOS 5 03-23-2011 01:13 PM
hardware buttons for "preview", "capture" and "punch" evs Post - Surround - Video 1 12-06-2010 01:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com