Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-13-2010, 02:19 PM
melodydetective melodydetective is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 62
Default XMON by itself?

Does the XMON function without an ICON?

I'm looking to make a portable rig that will connect with an ICON when at home but still has cue systems etc. when out in the wild - will the XMON continue to function for cues/speaker selection etc. without the ICON present?

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-13-2010, 02:45 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,546
Default Re: XMON by itself?

Nope.

Presonus Central Station is an inexpensive solution.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need XMON help AINSLIE ICON & C|24 9 06-01-2012 12:51 AM
Xmon?? bstroner ICON & C|24 5 04-01-2009 06:47 PM
XMON for your DAW Mike Landolt General Discussion 1 04-13-2006 04:04 PM
XMON tstemland ICON & C|24 2 03-23-2006 03:00 PM
XMON OKN ICON & C|24 2 01-27-2006 10:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com