Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-09-2000, 12:54 PM
David Horner David Horner is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 1
Default Missing\"Other\" Button in Hardware Menu/5.0

I am using ProtoolsIII Hardware(882/20) and 5.0. On two occasions so far the "other" button which opens up the +4 and -10 interface options has dissapeared from the Hardware dialog box. To make matters worse the system had switched to -10 making it unusable. The only solution has been to reinstall Protools, which magically restores this vital function. The 882/20 has no hard-switch for level.
The apparant culprit both times has been opening a ver4.3 session. Anyone else had this bug?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
D-Command's Play button and Edit Menu problem diegogat ICON & C|24 2 10-02-2012 01:49 PM
main menu bar missing. pls help. dbazan Pro Tools 9 6 11-28-2010 02:18 PM
Can't see my dropdown menu button in my edit window! samhyman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-04-2009 06:31 PM
Help menu and NI missing tlennon Tips & Tricks 1 06-19-2007 01:44 PM
Settings/Hardware menu missing rusmooth 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-08-2002 03:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com