Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 12-23-2001, 03:12 PM
davidpakman davidpakman is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: New York, NY
Posts: 20
Default Re: Disable MIDI Program change??

Thank you to everyone who posted comments.

In short, I COULD tell my XV3080 to ignore program changes, but then everytime I open a new PT session, I would have to manually set every program change. Or I could send all the info once, then turn off program change messages.

The point of all this is that I shouldn't have to. Digi should add a setting allowing program change to be sent ONCE...perhaps at the opening of the session, but not everytime it plays.

Thanks,

David
__________________
----------------------------------------
New Mac Pro (nMP) Trash Can 6 core 3.5 GHz 16GB RAM
Mac OS X 10.10.2
PT 11 HD 11.3.1
Sonnet Echo Express III-R
Pro Tools HDX
2 External 7200 RPM eSATA drives in Thunderbolt OWC Enclosure
Reply With Quote
  #12  
Old 10-12-2019, 10:13 AM
Firechild Firechild is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Sweden
Posts: 805
Default Re: Disable MIDI Program change??

Any news on this one?
Pro Tools 10.3.10.
I am using Program Change to change programs on a Bricasti M7 but it is annoying it sends Program Change everytime you hit play...better only on bar 1. Is it still no way to disable program change for every play command?

EDIT: In my case I could just use the Mute button on the channelstrip...after I had sent the initial program change to match the song.
__________________
HD3 PCIe, HD I/O , HD10.3.10, Mac Pro 6 core , 24 GB RAM , GTX285 , 10.8.5 , UAD-2 Quad Satellite , ATC SCM25A Pro with ADAM Sub 12.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Program change via MIDI on PT7 JSPurcell Tips & Tricks 1 09-13-2010 12:19 AM
problem with midi program change Riccardo Corbari Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 02-22-2006 10:06 AM
midi program change porkipine MIDI 3 05-14-2005 05:52 AM
Midi Program Change Bug? Nocturnal 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-28-2002 06:54 PM
Midi program change on the fly GaryGarris Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-16-2000 11:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com