Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #91  
Old 07-31-2016, 02:03 PM
jimmyking jimmyking is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: 202 DB road Country
Posts: 2
Default Re: there was an error posting the project

I've got the same problem. Have 1 project but couldn't create more. Can you please help?
Reply With Quote
  #92  
Old 08-08-2016, 07:52 PM
dumbo dumbo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Cuernavaca, Mexico
Posts: 1
Default Re: there was an error posting the project

Exactly the same problem. I have no open project and no available project in my account.
Please help. Thank you.
Reply With Quote
  #93  
Old 09-07-2016, 05:17 PM
AlienRendel AlienRendel is offline
Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: 4322 W Drummond
Posts: 1
Default Re: there was an error posting the project

Same issue here. I had 3 project and deleted 2. When I check my Avid account it shows that 1/3 projects is used. I can still open the existing project, but am unable to create any new ones. I've been considering subscribing to get some room for additional projects, but this will prevent me from doing that.
Reply With Quote
  #94  
Old 04-21-2017, 03:01 AM
Dhanny05 Dhanny05 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2017
Location: malang
Posts: 2
Default Re: there was an error posting the project

hi i have the same problem to...please help me

Could not complete your request because Assertion in "..\ Document\ UProjectBundleMgr.cpp", line 452.
Reply With Quote
  #95  
Old 10-10-2019, 09:56 AM
dbass926 dbass926 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2019
Location: Philadelphia
Posts: 2
Default Re: There was an error posting the project

I am having the same issue! I upgraded from First to Pro Tools 12.6 while working in the studio with my colleagues. They shared a project with me and I haven't been able to open it despite 3 days of trying to fix the issue.

I've uninstalled/reinstalled PTF and PT12, signed in and out of those and my AvidLink, checked my cloud, upgraded my cloud, restarted the computer, deleted the old preferences files...I feel like if there is something to be done on my computer, it is now officially above my pay grade.

I have spent days trying to fix it, and I haven't even received a response from Avid Support. I sincerely hope they're willing to extend my subscription to cover the lost productivity this week. This is an absolutely embarrassing introduction to such a venerable product. Logic has never let me down like this!

Case No. 03800384
Reply With Quote
  #96  
Old 10-10-2019, 10:00 AM
dbass926 dbass926 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2019
Location: Philadelphia
Posts: 2
Default Re: there was an error posting the project

I am having the same issue! I upgraded from First to Pro Tools 12.6 while working in the studio with my colleagues. They shared a project with me and I haven't been able to open it despite 3 days of trying to fix the issue.

I've uninstalled/reinstalled PTF and PT12, signed in and out of those and my AvidLink, checked my cloud, upgraded my cloud, restarted the computer, deleted the old preferences files...I feel like if there is something to be done on my computer, it is now officially above my pay grade.

I have spent days trying to fix it, and I haven't even received a response from Avid Support. I sincerely hope they're willing to extend my subscription to cover the lost productivity this week. This is an absolutely embarrassing introduction to such a venerable product. Logic has never let me down like this!

Case No. 03800384
Reply With Quote
  #97  
Old 10-10-2019, 11:34 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,624
Default Re: there was an error posting the project

Quote:
Originally Posted by dbass926 View Post
I am having the same issue! I upgraded from First to Pro Tools 12.6 while working in the studio with my colleagues. They shared a project with me and I haven't been able to open it despite 3 days of trying to fix the issue.

I've uninstalled/reinstalled PTF and PT12, signed in and out of those and my AvidLink, checked my cloud, upgraded my cloud, restarted the computer, deleted the old preferences files...I feel like if there is something to be done on my computer, it is now officially above my pay grade.

I have spent days trying to fix it, and I haven't even received a response from Avid Support. I sincerely hope they're willing to extend my subscription to cover the lost productivity this week. This is an absolutely embarrassing introduction to such a venerable product. Logic has never let me down like this!

Case No. 03800384
Hi,

I've alerted the Audio team regarding this. Jillian from the support team should be in touch with you within the day.

Thank you,
Tope
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Create New Project - There was an error posting the project. descendant Pro Tools | First Discussion 13 04-24-2016 07:35 PM
Unable to locate Hardware error (yes I searched b4 posting lol ) FeliciaSME macOS 5 04-28-2012 08:59 PM
Closing Project Error wolfman_rob Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 09-05-2011 10:09 PM
hw buffer 9092 error - do I win anything for posting the millionth post about this? sirrsewmo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 23 02-28-2010 11:50 AM
DAE error 9022 ? - Cannot open large project? spicyrelish Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 09-26-2006 10:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com