Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-30-2010, 08:22 AM
brianjanthony brianjanthony is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: PA USA
Posts: 1,076
Default Weird Folders appearing

In my session folders, since switching to PT9, I've been getting weird folders appearing such as "CBEC5033-6BC1-4B80-9E88-183867D67C25" and so on. There's an xml file in each folder called "SeparationInfo.xml"

anyone else seeing this?
__________________
Brian
www.brianjanthony.com
MacPro 6 core 3.46 Cheese Grater
HDX and HD NATIVE
48 gig Ram
PT 2018.3.
Sierra
192 IO and 96 IO

TDM user way back. PT user since 98.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-30-2010, 08:46 AM
justus1900 justus1900 is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: Montgomery, IL
Posts: 758
Default Re: Weird Folders appearing

I got a strange Folder in my session yesterday. I looked in it and I had the same thing as you did, I check to see how much space the Folder was taking and it said 1K so I just deleted it, left it in the Reycle Bin played the session and once the session played fine I deleted the Folder and moved on.
__________________
Producer/Engineer/Musician
RIAA Platinum Sales Award: Lisa Stansfield "Affection"

Main:
Model: Dell Precision T1500 Minitower
OS: Windows 10 Pro 64 Bit SP1
CPU: Intel® Core™ i7-860 (2.8GHz,8MB)
Memory: 32GB (4 X 8GB)
SanDisk 480GB SSD
AVID: Digidesign Digi 003 Console
Pro Tools 2018.10

Portable:
Model: Acer Aspire E5-575
OS: Windows 10 Home 64 Bit SP1
CPU: Intel® Core™ i5-6200U
Memory: 12GB
SanDisk 256GB SSD
AVID: Fast Track C400
Pro Tools 12.5.0
Reply With Quote
  #3  
Old 11-30-2010, 11:38 AM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Weird Folders appearing

Quote:
Originally Posted by brianjanthony View Post
In my session folders, since switching to PT9, I've been getting weird folders appearing such as "CBEC5033-6BC1-4B80-9E88-183867D67C25" and so on. There's an xml file in each folder called "SeparationInfo.xml"

anyone else seeing this?
Got Melodyne?
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Channel EQ not appearing Giftofsound Artist Series 15 03-30-2014 06:45 PM
Weird digital sound appearing on my tracks randomly Okie1907 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-13-2012 07:39 PM
Weird graphics with .png appearing in menu crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 07-29-2008 08:41 PM
7.3 creating Fade Folders in weird places??? a2zproductions Pro Tools TDM Systems (Win) 4 01-27-2007 11:01 AM
no waveform appearing Roo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-01-2004 12:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com