Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 04-27-2020, 11:23 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,522
Default Re: MIDI assignment bug remains

They tend to do big implementations at once and then forget about it. Last big MIDI improvement was on PT 8.0 so you are right it is about time already
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #22  
Old 04-27-2020, 11:24 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,522
Default Re: MIDI assignment bug remains

Quote:
Originally Posted by sleepingtiger View Post
I'm paying for it
Whatever is broken for you, create a support case. That way they know what you are paying for.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #23  
Old 04-27-2020, 12:25 PM
sleepingtiger sleepingtiger is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: NC
Posts: 202
Default Re: MIDI assignment bug remains

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
Whatever is broken for you, create a support case. That way they know what you are paying for.

Yes, I stated in my very first post at the beginning of this thread that I opened a support ticket. I've also discussed this issue previously with Avid support.
__________________
Pro Tools Ultimate 2020.3
Dell Precision T7400
32 gigs of RAM
Windows 10 Pro
HD Native PCIe
Lynx Aurora with LT-HD
Apogee
Mytek
Reply With Quote
  #24  
Old 04-27-2020, 12:32 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,522
Default Re: MIDI assignment bug remains

Good. Anyone else suffering from the same pls follow suit


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #25  
Old 04-28-2020, 04:55 AM
midnightrambler midnightrambler is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 2,380
Default Re: MIDI assignment bug remains

Just had it yet again this morning. Something to do with multiple instances of the same plug-in maybe?

Edit : So I went back through my auto-backups:

0.16 : same issue
0.15 : same issue
0.14 : this one is fine. The only thing I can tell that's different on this session is that the FM8 VI is to the right of the 2 XPand!s, and I moved the FM8 to the left of them both at some point...so must be something to do with the order you create them vs the re-ordering you do to them afterwards, maybe? Does this even make any sense to anyone?
Attached Images
File Type: png Screenshot 2020-04-28 at 12.50.11.png (15.9 KB, 0 views)

Last edited by midnightrambler; 04-28-2020 at 05:12 AM.
Reply With Quote
  #26  
Old 04-28-2020, 04:59 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,522
Default Re: MIDI assignment bug remains

Possibly
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #27  
Old 05-29-2020, 02:34 PM
sleepingtiger sleepingtiger is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: NC
Posts: 202
Default Re: MIDI assignment bug remains

I've been going back and forth with Avid about this since my first post. No progress yet but the person I'm communicating with has now asked me to share DUC threads about this MIDI assignment bug with them so that they can read through. I'm going to share this thread and do a search to find others but also wanted to post here in case any of you know of other places on the DUC where this has been discussed. If you do please comment with a link to the thread and I will share with Avid.


Thanks!
__________________
Pro Tools Ultimate 2020.3
Dell Precision T7400
32 gigs of RAM
Windows 10 Pro
HD Native PCIe
Lynx Aurora with LT-HD
Apogee
Mytek
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi Controllers - Midi Port Assignment eneezy1 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 08-15-2012 08:44 PM
Midi Controllers - Midi Port Assignment eneezy1 macOS 4 07-30-2012 02:40 PM
X/Y Surround Panner: MIDI Assignment? TheRain Post - Surround - Video 3 01-13-2010 12:21 PM
midi controller assignment to plugins deedigital General Discussion 1 01-06-2010 04:06 AM
transfuser trigger pad midi assignment johnbhoy Virtual Instruments 1 01-17-2009 03:54 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com