Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #91  
Old 10-03-2019, 12:22 PM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,196
Default Re: free ADR cueing software

Hi Jeff,
No problem - do you want to get directly in touch with me and I can send a few tweaked versions to try and sort this. You and the community will benefit!

Cheers,
Pete
Reply With Quote
  #92  
Old 10-03-2019, 12:36 PM
RecRoom RecRoom is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: NC
Posts: 318
Default Re: free ADR cueing software

Sure, PM sent.
__________________
Jeff Hinton
Editor/Mixer
http://www.jeffhinton.tv
Reply With Quote
  #93  
Old 10-03-2019, 01:55 PM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,196
Default Re: free ADR cueing software

Hopefully fixed this, with Jeff's help! Version 2.10.12 is up. The endlessly moving target of MacOS security...

Pete
Reply With Quote
  #94  
Old 02-14-2020, 07:55 AM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,196
Default Re: free ADR cueing software

2.10.16 is up, Immo Trümpelmann flagged some bugs in the Pro Tools Control window.

Cheers,
Pete
Reply With Quote
  #95  
Old 02-27-2020, 05:23 AM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,196
Default Re: free ADR cueing software

2.10.22 Is up. Only mentioning it as there was a stupid bug in 2.10.18 & 2.10.20, oops.

Cheers,
Pete
Reply With Quote
  #96  
Old 03-05-2020, 08:09 AM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,196
Default Re: free ADR cueing software

2.11.10 up

Some filenames have been changed to “Character Order” rather than “Timecode Order”.

Fonts throughout the application have been made slightly larger.

PDF headers have been rearranged to give more space for Episode/Reel/Cut/Version. Episode, Reel, Cut & Version are separate and not paired as alternatives, so an Episode now can have Reels too.

Fixed bug where TBWs were indicated in the ADD column in Excel output.

Big one (and will probably need some finessing) the script section of PDFs can dynamically vertically resize cue by cue, so if you have a Huge cue (say VO script or something), it can now cope. It can cope with longer text than can be stored in a region group in Pro Tools but you can use [AP] cues to append multiple cues.

Cheers,
Pete
Reply With Quote
  #97  
Old 04-05-2020, 06:34 AM
hendmik hendmik is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Denver, CO
Posts: 9
Default Re: free ADR cueing software

Pete, this tool is incredible. Thank you so much.
Reply With Quote
  #98  
Old 04-07-2020, 12:23 AM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,196
Default Re: free ADR cueing software

Quote:
Originally Posted by hendmik View Post
Pete, this tool is incredible. Thank you so much.
Hey,
Glad you find it useful! Always welcome suggestions to improve it.

Cheers,
Pete
Reply With Quote
  #99  
Old 05-20-2020, 07:09 AM
feakerboo feakerboo is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 217
Default Re: free ADR cueing software

It would be great to be able to import an excel or even better google doc. It would also be awesome to be able to import multiple protools sessions when you’re working in reels.

Couple issues:
The word wrap doesn’t seem to be working correctly on the cue sheets.
The PDFs need more room around the edges, when this is printed using standard print settings for letter the edges of the doc’s are missing.
__________________
Brad e
Partial Credits
Reply With Quote
  #100  
Old 05-20-2020, 08:27 AM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,196
Default Re: free ADR cueing software

Quote:
Originally Posted by feakerboo View Post
It would be great to be able to import an excel or even better google doc. It would also be awesome to be able to import multiple protools sessions when you’re working in reels.

Couple issues:
The word wrap doesn’t seem to be working correctly on the cue sheets.
The PDFs need more room around the edges, when this is printed using standard print settings for letter the edges of the doc’s are missing.
Are you set to A4 or US letter in Export Options? Could you send me an example PDF of what's going wrong? I'm in the process of redoing the PDF generation code as the dynamic height increase for very long texts is only working properly on Windows , and most people using it are on Mac.

As for Excel/Google Docs import, I will have a look at that and see what be involved - you're not the first person to ask.
Cheers,
Pete
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
From MAc to PC: ADR Cueing software and soundminer gsilbers Post - Surround - Video 5 11-10-2011 10:42 AM
Cueing Mac and Xp pro tools le 7! plz read DukeDiddy89 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 01-16-2011 12:46 PM
ADR - cueing-beeps... clusterer Post - Surround - Video 29 02-17-2006 05:52 AM
Cueing Headphone Mixes - how?? mixit 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 12-20-2004 05:52 PM
Error Cueing DV Machine InnoForm Media Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-09-2004 09:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com