Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S6

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-01-2015, 10:52 AM
Gregor B. Gregor B. is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Deutschland
Posts: 64
Default Automation Bug: 'Punch Preview' command acts like 'Glide'

Ok this one causes me a lot of trouble:

- I prepare some Automation in preview mode
- During playback I hit "punch preview" s6 softkey and write automation while making adjustments on the fly
- I stop the automation pass by either "auto match" or by stopping playback ('stop' or 'fast forward' depending on where I want the playhead to stop)

In RANDOM occasions I will get the following error:
The automation is written as if I had executed a "glide to all enabled" command over a selection with the length of my automation pass. Meaning, if I write EQ automation on a virgin track, the linear EQ curve will start shifting slowly where I hit "punch preview" before and will reach the intended EQ curve just where I stopped the automation pass. Sometimes I simply redo the punch preview pass and everything is fine. This happens randomly but feels like every 1 in 4 passes.

Perhaps there is some cross communication between two euphonix commands, I don't know. I'm not even too familiar with glide behavior as I don't ever use it.

Can anyone help?

Best
Gregor
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Glide automation Bug? Cryos Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 0 01-04-2015 06:38 AM
Glide Automation bug in PT 10.3.4 mgoorevich Pro Tools 10 19 03-17-2013 09:09 AM
10.2 Glide Automation Behaviour moofie Post - Surround - Video 22 01-10-2013 04:44 AM
10.2 Glide Automation Behaviour moofie macOS 0 06-05-2012 03:24 PM
D-Command, Preview, Glide automation Redhouse_Janke ICON & C|24 0 12-13-2007 07:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com