Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-26-2019, 03:19 PM
fakibaba fakibaba is offline
Member
 
Join Date: Oct 2017
Location: İstanbul
Posts: 7
Default AVB Sharing/Multiply via Router

Hello everyone.

İm wondering, can i share/multiply avb signal from S3 console via wired regular router.
İn normal way; i taking out Cat5 to my mac pro for record a session, but i wanna setup 2nd lap top for backup recording and main computers crash issue.

Thank you all. Peace.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2019, 05:06 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,437
Default Re: AVB Sharing/Multiply via Router

You are saying router but you mean switch. Big difference in what they actually do (and low-end routers often have a built in switch as well).

There are whole families of network switches designed to work with AVB. You should be asking what people recommend or googling for Ethernet switches that support AVB. Which would turn up results like this... https://support.biamp.com/Tesira/AVB...ernet_switches

Your budget, how many ports you need, what speed you need (1GBit?) etc are important.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-30-2019, 01:00 PM
LukeHoward LukeHoward is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Melbourne
Posts: 755
Default Re: AVB Sharing/Multiply via Router

Out of interest, does the S6L work with the AVB switches that were qualified for the S3L, or is it only supported in daisy chaining mode?
Reply With Quote
  #4  
Old 09-24-2019, 04:34 PM
RyanJ's Avatar
RyanJ RyanJ is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2007
Location: San Francisco, CA
Posts: 281
Default Re: AVB Sharing/Multiply via Router

Just redundant ring for now.
__________________
Ryan John
Principal Product Manager | Avid Live Sound

ryan.john@avid.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Which router? Shatzer Artist Series 3 08-09-2015 12:26 PM
Free Acon Digital plugin "Multiply" Glenjb AAX Plug-ins 8 08-03-2014 11:41 PM
Mix on Mac: Only Router as Workstation ??? peterle Artist Series 1 12-16-2012 10:11 AM
Router wifi in FOH kalunga VENUE Live Sound Systems 1 11-29-2007 08:41 PM
looking for a router baadc0de Pro Tools M-Powered (Win) 0 05-11-2006 12:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com