Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-07-2013, 02:37 PM
mgsr70 mgsr70 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Fairfield,CA
Posts: 31
Default Noise when protools opens any session

I've noticed that when I open pt 10 or 11, there's this wierd buzzing noise, kinda like being in a tunnel sound. I show up in the meters in my tracks..When I turn the monitor knob on my mbox pro 2, it eems to go away but the playback is so low, it's almost inaudiable (sp?). I serious
ly doubt it's a hardware issue since I have not changed my hardware setup since getting this PT 10/11 bundle. That's the only thing that I've changed in my setup. Protools
Reply With Quote
  #2  
Old 12-07-2013, 03:07 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Noise when protools opens any session

could be a driver problem
your MBP2 may be dieing

you didn't give us much to go on
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 12-07-2013, 05:46 PM
mgsr70 mgsr70 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Fairfield,CA
Posts: 31
Default Re: Noise when protools opens any session

Because that's basically it...Noise when I open up sessions..I don't hear it when I payed bounced tracks just when opening sessions!! Don't know what else to explain...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
.omf opens fine in PT 8 but outputs noise in PT 9 www Post - Surround - Video 6 03-28-2013 09:59 AM
One Fader "Clicks" until PT Session Opens marindakim ICON & C|24 2 10-09-2005 12:50 PM
001 session opens for a second, then PT quits MrShayne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-20-2003 05:50 AM
sometimes session opens from CD-ROM.. Alécio Costa Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 05-31-2003 11:32 AM
PT opens, but session doesn't ! Liquid Jam Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-02-2002 11:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com