Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-04-2011, 05:25 AM
jayrivers jayrivers is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 15
Default PT and loading plugins - Urgent help please

Anyone know why the plugins from the HD disk that came with Protools (6.9) won't load when I open Protools? I am totally confounded.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-09-2011, 11:53 PM
NAWAR NAWAR is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Melbourne Australia
Posts: 16
Default Re: PT and loading plugins - Urgent help please

few things may cause that ...
make sure they did install "Programs and features" .
your Ilok key drivers is all installed and present in the device manager.

now if you're talking about the included plugins, i think they will be on a separate file all together, not part of protools installation file. apart from the new creative collection "i think" that installs automatically with the free Digidesign included plugins "not sure it's on 6.9 but if it is you need to repair the installation by re-running".

also check that the common files folder under program files that has digidesign, has the plugins folder listing them also.

hope that gives you a starting point.
__________________
Crazy Thrash Producer from Australia

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10.1.2 plugins not loading bennym macOS 1 04-30-2012 12:45 PM
UAD-2 Plugins NOT loading PT9.03 inphazeaudio Windows 5 10-14-2011 05:44 AM
Urgent! Need plugins for Protools LE 5.3 sneakyimp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 04-13-2010 06:12 PM
plugins loading slowly wozz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 08-07-2008 09:39 AM
PTfreezes when loading plugins... storm-01 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-25-2003 12:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com