Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-17-2019, 08:42 AM
pie55 pie55 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 306
Default installing Protools le 8 fo 003 error

Hi

I'm trying to get a 003 and Protools le 8 to work on my MAc g5 ppc with osx 10.5.6.
I've tried this download : http://secure.digidesign.com/service...rticleId=43353


I downloaded the stand alone Mac one. im not installing from a disc



I get this error "the source media you are installing from is damaged. try installing from a different copy of the source media..."
any ideas? is there an alternate place to get Le 8?


thanks
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing 003rack + with protools 12 driver error ahardoy Pro Tools 12 4 11-04-2015 10:34 PM
Error installing ProTools 8... Wallimann 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 05-24-2010 09:48 AM
error when installing protools theswarm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 03-14-2005 05:31 PM
Neoaccess error after installing protools 6 niki111 Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 02-16-2003 09:53 PM
installing protools in G4 400 & OMS ERROR MESSAGE Marc Cooreman Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-01-2000 05:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com