Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-24-2017, 06:58 AM
bucha bucha is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Paris France
Posts: 54
Default About Cycling PI

Hello everyone,

Cycle is a great add on the S6 and we've been waiting for it for a while.
Thanks for this add.

However, i'd like to give you my feedback :

The biggest S6 we have here is a 48 faders and we have a dedicated permanent knob module in expand at the center of our config (ICON style).

Imagine that we're working on an EQ located on the first strip of the console (you'll agree, it's a bit far from the center ), we'd like to cycle the expanded Knob Module to the next EQ, so we have to go to this first strip, do a cycle and then go back to the center …
I know that sport is good for the Tech guys … but wouldn't it be possible to have Soft Keys "CYCLE EQ" and "CYCLE DYN" to be able to cycle the tracks that are attentionned at the center of desk ?

Thank you guys.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-24-2017, 07:01 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is online now
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 758
Default Re: About Cycling PI

I agree 100%. I've discussed this a bit with Eddie and suggested some of the (back) switches that live at the bottom of the Attention Knob Module which are adjacent to the last switch, which is Bypass.





Jeff
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
  #3  
Old 10-24-2017, 07:23 AM
bucha bucha is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Paris France
Posts: 54
Default Re: About Cycling PI

Jeff,


That would be perfect !
Add a "Window" button to display/hide the plug in and i'm the happiest man in the world.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-24-2017, 07:23 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,177
Default Re: About Cycling PI

We only did the strips part of this feature due to time constraints, the Master Module(attention) part is yet to come...you will be able to see all the graphs and hopefully a combined one on the Screen. (as well as switching)
Reply With Quote
  #5  
Old 10-26-2017, 10:12 AM
bucha bucha is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Paris France
Posts: 54
Default Re: About Cycling PI

Eddie,

When you say "graphs", you're talking about the graphs the MTM can show, right ?
Ok to get instant access to them via soft keys or dedicated button, but if they're becoming more precise (for example : freq, gain, etc.).
If i may, don't neglect the "window management" of the plugs on the PT, it's very useful to be able to open (and close) a PI window you're working on with only one key on the Console.

Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pluggo (Cycling 74) discs? kingtinker macOS 1 10-29-2011 08:12 PM
Shortcut for cycling automation SZE Post - Surround - Video 3 09-24-2009 10:47 AM
does cycling 74 upmix work in LE john1192 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-14-2007 01:59 AM
will this work in LE / cycling 74 upmix john1192 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-14-2007 01:58 AM
What is "Power Cycling" tubajay Digidesign Hardware & Software 1 05-17-1999 12:26 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com