Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-07-2002, 04:11 PM
bigsmile bigsmile is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: San Francisco
Posts: 7
Default 256k on-chip level 2 cache; 2MB level3 cache

Hi.
I have the opportunity to buy a 867G4 60G for US$2,500. I've heard some discussion that level 2 cache is terrible for audio while level 3 is preferred.

This G4 I'm considering seems to have both. How does this work and does having both mean that audio will be great or problematic? Any insight will be helpful in making my decision. I might turn down this deal just because of the cache?

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2002, 11:33 PM
Chompers Chompers is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Springfield
Posts: 1,860
Default Re: 256k on-chip level 2 cache; 2MB level3 cache

1. Im not aware of any Cache issues with ANY of the new g4's.
2. your about to pay too much. The 867 is only $1999 without the superdrive and $2400 with it.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-07-2002, 11:41 PM
Chompers Chompers is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Springfield
Posts: 1,860
Default Re: 256k on-chip level 2 cache; 2MB level3 cache

g4 deal...g4 deal
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intel 2.8ghz (1mb cache) vs. 3,2ghz (512mb cache)? Ralph K 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-27-2004 11:51 AM
Mac Level 3 Cache - dcornutt? lwilliam General Discussion 5 08-19-2002 11:55 AM
Level2 or Level3 cache, any advantages with PT ? Mullholland Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-26-2002 12:02 AM
256k on-chip level 2 cache; 2MB level3 cache bigsmile General Discussion 3 01-10-2002 09:58 AM
256k on-chip level 2 cache vs. 2MB level 2 cache; 2 MB level 3 cache bigsmile 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-07-2002 03:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com