Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 05-15-2019, 07:47 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,940
Default Re: Creating Layout with auto assigned track broken in Eucon 19.5

Quote:
Originally Posted by crustn View Post
Hi all,

In Eucon 18.3 and below, I could scroll my Artist Mix to given track and save a layout with auto assigned track out of it. This seems to be broken in 19.5
When I save a layout and recall it, the Artist Mix scroll to somewhere else. However, already saved layouts (with Eucon 18.3) will recall the tracks correctly.
We see this and are fixing for 19.5.1
Reply With Quote
  #12  
Old 05-15-2019, 09:11 AM
crustn crustn is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 81
Default Re: Creating Layout with auto assigned track broken in Eucon 19.5

Great! Thank you Eddie.
Reply With Quote
  #13  
Old 05-22-2019, 06:28 PM
Jeffyj Jeffyj is offline
Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Vancouver
Posts: 5
Default Re: Creating Layout with auto assigned track broken in Eucon 19.5

Yes, thank you. I use that feature all the time
__________________
Mac Pro 3.1, 2 x 2.8 GHz, 8 cores, OS 10.13.3 (High Sierra), 32GB Ram, AMD Radeon HD 7950 Video card with 2 24" Dell monitors, Pro Tools Ultimate 2019.5 with Focusrite Saffire Pro 26 interface, MC Control & Artist Mix
Reply With Quote
  #14  
Old 05-29-2019, 05:29 PM
subwoof subwoof is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Salt Lake City, Utah
Posts: 510
Default Re: Creating Layout with auto assigned track broken in Eucon 19.5

Is 19.5.1 coming out before the end of May, which is only 3 days?
__________________
Michael McDonough, M.P.S.E.
Michael McDonough Sound Design


http://www.mcdonoughsound.com
Reply With Quote
  #15  
Old 05-29-2019, 07:55 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,940
Default Re: Creating Layout with auto assigned track broken in Eucon 19.5

I'm trying for Friday. What we have already fixes about 15 issues, but I want to make sure it right.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eucon 2018.3 new eq3 layout? espron Pro Tools | S6 10 04-20-2018 11:44 AM
EuCon suddenly broken - Eucon client can not access the bonjour service noiseboyuk Artist Series 0 04-12-2016 12:34 PM
Auto Bank To Selected Track BROKEN in 2.7 sleiweke Artist Series 40 04-16-2013 05:42 AM
Foot switch for effects assigned in track. Schumannz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-03-2012 11:56 PM
creating/opening and OMF file and proper layout when cutting effects lalalandguy Post - Surround - Video 1 02-23-2010 02:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com