Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-04-2008, 08:10 PM
1protoolman 1protoolman is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7
Exclamation ProTools LE 7.4.2, Unexpectedly Quits & Evaporates on playback.

Thanks to all Duc members, Phil Ogden, brentf, Scott Goldberg for your time & suggestions.
But I am still crashing after a few minutes of playback,sometimes even on first play.
I called Apple & reinstalled Leopard OSX10.5.4 with the AppleTech.
We ran Apple Disk Utility before, and after, my Imac has NO problems !
Changed the User Account name. That did not help.
I am running:
Digi 002 rack, the light is lit front & back.
Mac OSX Leopard
Version 10.5.4
Apple, iMac ,Processor 2.4 GHz Intel Core 2 Duo
Memory: 4GB 667 MHz DDR2 SDRAM
Lacie d2 quadra 500 firewire.
I again performed a Clean Un-install & Re-install of PT 7.4.2
Removed all but Digirack plug-ins. Crashed
Checked my 3rd party plug-ins are for 7.4.2, put them back in one by one. They also crashed.
Ran the Protools Pref & Database program , & emptied the trash.
Ran the Apple Disk Utility,
Changed the firewire cables.
Restarted , New session, Record, Playback, Crash

I am going nuts.

Any Digi Tech's Want To Take UP The Challenge !

Thanks,
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10.3.3 Unexpectedly Quits when Save As, Playback Engine Change, etc. JLIT macOS 9 03-05-2013 07:12 PM
ProTools 8 LE Quits Unexpectedly sushi4664 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-19-2011 12:03 AM
ProTools LE 7.4.2 Evaporates & Crashes On Playback 1protoolman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-04-2008 03:17 PM
protools unexpectedly quits HOBS6 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-22-2005 09:22 AM
protools unexpectedly quits need help please Esquivelzeta 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-30-2003 02:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com