Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-14-2018, 12:59 AM
ZdonTheRapper ZdonTheRapper is offline
Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Texas
Posts: 27
Default How to deselect shortcut protools 12

Hello, I was wondering if annyone knew how to deselect all regions selected without having to click. I learned from somewhere that cntrl shift a is supposed to do this but it doesn't work for me, any thoughts?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2018, 01:07 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,425
Default Re: How to deselect shortcut protools 12

Up/down arrow.
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #3  
Old 03-14-2018, 01:19 AM
ZdonTheRapper ZdonTheRapper is offline
Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Texas
Posts: 27
Default Re: How to deselect shortcut protools 12

thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keyboard shortcut for region deselect Andres Gonzalez Tips & Tricks 9 03-14-2018 12:08 AM
Is there a key command to deselect all tracks? jkuehlin Pro Tools 10 1 07-24-2013 05:13 PM
Problem-Can't Deselect Bypass? Armando Virtual Instruments 2 10-16-2007 03:23 PM
How to deselect new tracks henrikas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-17-2007 07:23 AM
deselect reigon from Keyboard Xplosvebob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-03-2002 12:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com