Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2018, 08:21 PM
PTPerson PTPerson is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Down Under
Posts: 528
Default Lost EQ and Dyn panels in 2018.3

Yep,

When focusing a channel, the EQ and DYN panels no longer work. Plug-ins not showing up.

Avid?

Stef.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-09-2018, 08:36 PM
PTPerson PTPerson is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Down Under
Posts: 528
Default Re: Lost EQ and Dyn panels in 2018.3

Update....

Things seem to be back to normal (somewhat)

Fabfilter L2 is no longer working on a master fader.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-09-2018, 08:50 PM
PTPerson PTPerson is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Down Under
Posts: 528
Default Re: Lost EQ and Dyn panels in 2018.3

And now FF L2 is working.

That's all a bit scary.

Has anyone else experienced this erratic stuff?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-10-2018, 08:21 AM
Jeezer Jeezer is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: GB
Posts: 38
Default Re: Lost EQ and Dyn panels in 2018.3

Are you on blue or ES?

Not saying it would or could make a difference but maybe the newer comm board in the ES can allow avid to differentiate (unlikely).

And it's officially supported until August this year (The ES) anyway so shouldn't not work by design, more likely a bug.
__________________
Windows 10 | i7 8700k Coffee Lake 6c/12t @ 5GHZ all cores | 3333mhz 32GB CL14 GSkill RJ Ram | 970 Evo SSD | PT12 HD @ 88.2k | ICON D-Command | Prism Titan Converters
Reply With Quote
  #5  
Old 03-10-2018, 09:03 PM
PTPerson PTPerson is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Down Under
Posts: 528
Default Re: Lost EQ and Dyn panels in 2018.3

Everything back to normal today...

Just a weird moment of weirdness it seems.. there must be an underlying bug somewhere, will continue to monitor.

D-Control is a blue, rev2 I think. 48 fader, with updated comm board.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xpand!2 2018 & Air Instruments 2018 lgreen100 Pro Tools 2018 16 02-15-2018 05:01 PM
Lost HEAT in 2018 Install zeeman Pro Tools 2018 12 01-26-2018 08:42 PM
Once again DIY Panels fenderrocker General Discussion 6 07-23-2009 06:04 PM
how do i close these panels?? jmallen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-07-2004 04:58 PM
Control Panels Severe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 05-03-2002 02:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com