Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-26-2013, 06:36 AM
smallchamber smallchamber is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Hannover / GERMANY
Posts: 1
Default ARTIST TRANSPORT: Transport knobs do not light up when pushed

The transport knobs (start, stop, etc. ; the ones around the jog wheel) do not light up when pushed. The functions are OK, but the knobs stay dark.
They worked (function + light) in the beginning but all of sudden (as always with computers :))they stay dark

Eucom software is 2.6.2

Any idea?

smallchamber
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Artist Transport siwellewis Artist Series 1 01-08-2014 07:34 AM
Touching Artist Transport Freezes Up Artist Control in Logic sonofmack Artist Series 1 03-13-2013 09:22 PM
Avid Artist Transport misscc803 Artist Series 3 03-12-2013 08:20 PM
Conflict with C24 and Artist Transport Porky ICON & C|24 2 05-25-2012 01:34 AM
Using Artist Control with Artist Transport? GrievousAngel Windows 2 03-14-2012 04:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com