Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-24-2016, 04:31 PM
tommywalter tommywalter is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: redondo beach
Posts: 7
Default MIDI Issues in 12.7

I just updated to 12.7 and I'm having issues with MIDI sustain and modulation on playback (and possibly other parameters I haven't noticed yet).

If I start in the middle midi track it doesn't refer back to where the sustain began. There has to be a new point where sustain is indicated. Same thing with dynamics from modulation.

Anyone else having this problem?

Mac Pro 3.7 Quad-Core Intel Xeon E5
32GB RAM
OS 12.12.2
Pro Tools 12.7.0
Reply With Quote
  #2  
Old 12-24-2016, 06:08 PM
Simon2065 Simon2065 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Brisbane
Posts: 22
Default Re: MIDI Issues in 12.7

Hi Tommywalter

I just did a quick test recording Midi with Sustain, Pitch and Mod 1 and playback seems OK no matter where I start playback. Check old session and got same result.

Simon2065

Pro Tools 12.7 Win 10 ASUS P6X58D i7 930 12GB Ram UAD Apollo

Last edited by Simon2065; 12-25-2016 at 05:50 AM. Reason: Add Signature
Reply With Quote
  #3  
Old 12-25-2016, 04:12 AM
ChrisSimon ChrisSimon is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: D-54518 Heidweiler, Germany
Posts: 166
Default Re: MIDI Issues in 12.7

Problems about MIDI Chase here also with Modulation etc...


http://duc.avid.com/showthread.php?t=387499
__________________
---
Chris Simon

www.TwinMusic.de
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi Issues Perfect 5th macOS 0 06-04-2013 11:19 AM
MIDI Issues!!!! HELP!!!! trickykeys 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-08-2006 05:53 PM
Anyone else having issues with MIDI in PT LE 7 cs3 Phil O'Keefe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 19 02-06-2006 01:07 AM
Midi Issues Polyph 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 19 10-14-2003 07:41 AM
MIDI ISSUES SOURCEFOR MIDI 3 11-15-2001 04:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com