Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-27-2003, 11:38 AM
dramsenik dramsenik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Switzerland
Posts: 446
Default PT and tempo question

Hello, just wanted to know if it's possible and how you do a continuous tempo speed up
Thanks in advance

KaR from OskaR doublebass player
*************(O=)==*
*************EllllB
*************-(_O_)===#
Reply With Quote
  #2  
Old 08-28-2003, 07:39 AM
dramsenik dramsenik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Switzerland
Posts: 446
Default Re: PT and tempo question

Bump...
Reply With Quote
  #3  
Old 08-28-2003, 07:43 AM
kmshroom kmshroom is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: San Francisco
Posts: 1,791
Default Re: PT and tempo question

this is one of PT's weaknesses. basically, Digi has not addressed it in any reasonable way. to do a continuous speed up or speed down, you have to go to each bar or each beat and type in a new tempo for that bar or beat or whatever, and make it a smidget higher or lower each time.

or do you mean continuous speed up / slow down of pre-existing music? if so, then get Wave Mechanics SPEED, or Serato's Pitch 'n Time, or Waves Transform Bundle, and one of those plugs will do the trick.
__________________
you cannot find peace by avoiding life
Reply With Quote
  #4  
Old 08-28-2003, 11:24 AM
dramsenik dramsenik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Switzerland
Posts: 446
Default Re: PT and tempo question

thanks kmshroom,
Quote:
this is one of PT's weaknesses. basically, Digi has not addressed it in any reasonable way. to do a continuous speed up or speed down, you have to go to each bar or each beat and type in a new tempo for that bar or beat or whatever, and make it a smidget higher or lower each time.
it was that i was looking for...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tempo Map Question grahammichaelfoote Pro Tools 10 1 09-18-2012 05:44 AM
I have a tempo question... Stratos 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 03-25-2012 04:00 PM
tempo question aldoriba macOS 1 02-28-2012 08:32 AM
Tempo question darkestdays82 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-03-2005 11:13 AM
Tempo map question in 6.7 centerstage Tips & Tricks 6 03-17-2005 02:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com