Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-27-2014, 12:01 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 16,603
Default Eventide Reverb AAX

Eventide is probably going to release their Reverb plugin AAX version today. The installer file is already showing up on their support page, but so far they have not released information on how to grab a license...
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-27-2014, 12:20 AM
JCBigler's Avatar
JCBigler JCBigler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Tulsa, OK
Posts: 2,710
Default Re: Eventide Reverb AAX

Would that be the 2016 Reverb? Or is this a new one?
__________________
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com
Head Audio/A1 Blue Man Group: Speechless tour

Home/mobile: Lenovo P50: quad-core i7-6820hq, 64GB, 2TB SSD, Win 10 Pro / Focusrite Red 8Pre / Protools HD Native 2018.10 Ultimate
Reply With Quote
  #3  
Old 08-27-2014, 12:20 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 16,603
Default Re: Eventide Reverb AAX

It would be THE Eventide Reverb that is in their Anthology II bundle, previously TDM-only.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-27-2014, 12:23 AM
JCBigler's Avatar
JCBigler JCBigler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Tulsa, OK
Posts: 2,710
Default Re: Eventide Reverb AAX

So, does that mean it's good then?
__________________
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com
Head Audio/A1 Blue Man Group: Speechless tour

Home/mobile: Lenovo P50: quad-core i7-6820hq, 64GB, 2TB SSD, Win 10 Pro / Focusrite Red 8Pre / Protools HD Native 2018.10 Ultimate
Reply With Quote
  #5  
Old 08-27-2014, 12:24 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 16,603
Default Re: Eventide Reverb AAX

It's amazing.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-27-2014, 12:27 AM
JCBigler's Avatar
JCBigler JCBigler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Tulsa, OK
Posts: 2,710
Default Re: Eventide Reverb AAX

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
It's amazing.
Hmm...That means it's probably going to be expensive then...
__________________
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com
Head Audio/A1 Blue Man Group: Speechless tour

Home/mobile: Lenovo P50: quad-core i7-6820hq, 64GB, 2TB SSD, Win 10 Pro / Focusrite Red 8Pre / Protools HD Native 2018.10 Ultimate
Reply With Quote
  #7  
Old 08-27-2014, 12:36 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 16,603
Default Re: Eventide Reverb AAX

Quote:
Originally Posted by JCBigler View Post
Hmm...That means it's probably going to be expensive then...
Well it depends. If it requiers Anthology II license, then it's +1000 dollars but if they do what they did with the other plugins and offer a single license, it'll probably be reasonably priced.

We'll know once they post the specifics. Grrh, why did they have to tease us by releasing installer to the website without telling how to buy the license
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #8  
Old 08-27-2014, 12:48 AM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,353
Default Re: Eventide Reverb AAX

tease is the reason
__________________
Manny.

#BOYCOTTTUSPRODUCTS

just not Pro tools and compatible plugins...
Reply With Quote
  #9  
Old 08-27-2014, 12:49 AM
JCBigler's Avatar
JCBigler JCBigler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Tulsa, OK
Posts: 2,710
Default Re: Eventide Reverb AAX

Maybe they're going to let their TDM owners get first crack at it.

I'm going to bed. Hopefully there will be more info in the morning.
__________________
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com
Head Audio/A1 Blue Man Group: Speechless tour

Home/mobile: Lenovo P50: quad-core i7-6820hq, 64GB, 2TB SSD, Win 10 Pro / Focusrite Red 8Pre / Protools HD Native 2018.10 Ultimate
Reply With Quote
  #10  
Old 08-27-2014, 12:58 AM
WorldStudios WorldStudios is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Sweden
Posts: 796
Default Re: Eventide Reverb AAX

Great news. That reverb sounds different from most and I have missed it since i went HDX. You can already download installers, but I am quite sure you need to buy a new license, discounted for Anthology TDM owners. This has been the case with all the other plugs from Anthology... Except Ultra Channel... Heres hoping we get it for free! But I think not...
__________________
Johan Bejerholm
World Studios
Sweden

Phone +46707773443
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eventide Reverb opinions soul Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-16-2010 10:40 AM
Eventide Reverb lifer Pro Tools TDM Systems (Win) 2 03-15-2010 02:37 AM
OT. Eventide Reverb GS-DK Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 03-07-2010 12:21 AM
Eventide TDM Reverb Plug-in GL Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 12-01-2004 09:34 AM
eventide reverb is here Belushiman Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-12-2004 07:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com