Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-17-2020, 05:46 PM
Cryos's Avatar
Cryos Cryos is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Montreal
Posts: 497
Default 2020 versus 2019.

I opened a session I mixed in ver 2019.5 in 2020.5.

1st thing I noticed disk cache takes longer to load . Upon 1st play back every time andbwith any project big or small when it's 1st opened andbi hit play i get an AAE error. After which it doesn't occur again.. except when there is dense audio or automation..

Some folks are noticing Automation glitches I haven't come across those errors yet.

Same project in 2019.12 . No issues at all.

Sent from my SM-N950W using Tapatalk
__________________
Cory Rizos, CAS
Re-recording Mixer/Sound Designer
Montreal, Quebec
http://www.imdb.com/name/nm0007185/
coryrizos.com
Reply With Quote
  #2  
Old 06-17-2020, 05:47 PM
Cryos's Avatar
Cryos Cryos is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Montreal
Posts: 497
Default Re: 2020 versus 2019.

I meant to mention I'm on a macpro late 2013 64 gigs ram running Mojave last ver whatever that is.

Sent from my SM-N950W using Tapatalk
__________________
Cory Rizos, CAS
Re-recording Mixer/Sound Designer
Montreal, Quebec
http://www.imdb.com/name/nm0007185/
coryrizos.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Opening a Pro Tools 2019 session on Pro Tools 2020 Zak7 Pro Tools 2020 2 04-15-2020 02:04 PM
Simple Workaround for MIDI Clip Duplication Issue (2020/2019) take77 Pro Tools 2020 2 04-06-2020 12:32 PM
can I rename 2019.10 and install 2020 to have both? arche3 Pro Tools 2020 7 04-01-2020 09:21 AM
Plug-ins/PT 2019 (2020) Installation Question TDTPost Pro Tools 2019 4 03-20-2020 02:25 PM
New Avid Link 2020.1 - launched today 1/16/2020 marianna Licensing & Accounts 8 01-16-2020 11:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com