Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-30-2006, 02:13 PM
SHIRK SHIRK is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Chicago
Posts: 206
Default Waves IR-L stops passing audio???

I'm running PT v7.1cs9 on an HD3 (non accel) / G5 Dual 2.5GHz / 3.5 GB RAM / Waves Diamond TDM v5.2 (WUP is up to date)

Every now and then when I have a Waves IR-L (full) plugin on a stereo Aux track, it kind of goes to sleep. Stops passing audio all together. Making the plug-in "inactive" then reactivating it brings it back ot life. Anyone had this problem? Fixes?

Thanks,

Steve
__________________
SHIRK

www.shirkmusic.com
www.hearya.com

MacPro 12core 2.66Gh Westmere
OSX v10.7.5
20GB RAM
1x HDX
2x HD i/o 16x16, 1x Digi192 8in/16out
PT HD v10.3.7
Reply With Quote
  #2  
Old 08-30-2006, 03:23 PM
thierryd thierryd is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Brussels
Posts: 499
Default Re: Waves IR-L stops passing audio???

I've seen the same thing happen on our HD(5) system with a Core, Accel and 3 HD process cards, using PT7.1.cs9 and OS10.4.3

I stopped experimenting with IR-L after these phenomenon and the fact that apparently one can't automate the impulses during a mix. I want to be able to change the impulse while I'm mixing a 50 minute tv drama episode and apparently only 3 parameters could be automated and not the impulse. Am I missing something or is this a limitation of the Light version?

Greetings,

Thierry
__________________
http://www.a-sound.com/
Reply With Quote
  #3  
Old 08-30-2006, 07:12 PM
c-tone c-tone is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 1,092
Default Re: Waves IR-L stops passing audio???

Check out this thread

Could be the same issue as what you are having.
__________________
www.clifnorrell.com
Reply With Quote
  #4  
Old 08-30-2006, 09:02 PM
mixx mixx is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 88
Default Re: Waves IR-L stops passing audio???

slide the plug in insert into another insert position ahh umm other than its orig location[ie 1-6] it will clear up and be cool
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ampeg SVX 1.1.3 stops passing audio Dizzi45Z Pro Tools TDM Systems (Mac) 25 07-30-2012 03:08 AM
Left Channel stops passing audio montezuma 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 04-07-2010 08:13 AM
structure free stops passing audio zakco Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 07-14-2009 10:58 AM
Waves SSL / API / V-Series TDM Not Passing Audio JSR Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-09-2008 12:33 AM
core audio conects , but no audio passing threw audiomania Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-23-2006 08:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com