Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-05-2003, 01:21 AM
visitord visitord is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Brisbane
Posts: 7
Default weird editing problem

Hello out there! I am an experienced proi user but I aint never experienced anything like this!!!
PROBLEM-In the edit page using the grid set to 115.16bpm...I duplicate the bar once and the duplicated bar is exactly 1 bar in lenth like it should be....Than I duplicate both bars together and the new part is slightly longer in length than 2 bars!!!!!WHYWHYWHY
I have no tempo changes set up
am using a MBOX with a 460mhz G4
other sessions appear to be OK
I can't finish my $#%^@ Song!!!
-thanks to anyone who can help-
Reply With Quote
  #2  
Old 02-05-2003, 01:40 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: weird editing problem

Switch out of BPM mode when duplicating... otherwise you're encountering rounding errors.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird midi editing issue Parisstudio Windows 6 11-16-2012 05:20 PM
Weird problem Wango 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-29-2008 08:03 PM
editing grabber going weird lalabomba 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-16-2003 09:46 AM
Editing functions are behaving weird!!!! MAXIMUSIC Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-26-2003 11:44 PM
weird problem timmygrimm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 07-04-2003 12:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com