Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-25-2013, 01:16 PM
Fabulous Fabulous is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Perth
Posts: 99
Default air vintage filter

Ive noticed the air vintage filter is not included in pro tools 11. IS there something that replaces it?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-25-2013, 02:36 PM
mesaone mesaone is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Posts: 5,257
Default Re: air vintage filter

It's not missing in PT11. It's part of the AIR Creative Collection, which you have to download separately.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-25-2013, 02:58 PM
Fabulous Fabulous is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Perth
Posts: 99
Default Re: air vintage filter

Yep sorted, thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems to bus Vintage Filter (and automation) chabarax RTAS & TDM Plug-ins 3 03-26-2014 05:25 PM
AIR Vintage Filter in 7.4 possible? postman56 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-22-2013 01:40 PM
Air Vintage Filter in 7.4? Possible postman56 RTAS & TDM Plug-ins 1 03-22-2013 01:39 PM
Vintage Filter Tips and Tricks RussUK Tips & Tricks 2 01-17-2009 01:58 PM
Any good Filter / Step Filter Plug-ins? Jsswtpmp182 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-07-2006 05:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com