Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Avid Forums - Other Languages > Le Forum en Français

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-04-2018, 03:11 AM
Valentin LEFOUR Valentin LEFOUR is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Saint-Raphaël, France
Posts: 3
Default Carte Son M-Audio Fast Track Pro invisible dans Pro Tools First

Salut à tous,

Je souhaiterais utiliser ma carte son M-Audio Fast Track Pro avec Pro Tools First, mais elle n'est pas reconnue ; elle ne s'affiche pas dans les périphériques ! Avec Studio One aucun problème mais là...
J'ai mis à jour les pilotes, pour info', elle fonctionne parfaitement en tant que carte son de l'ordinateur (le son sort et rentre sans problème), le seul problème est quand j'ouvre Pro Tools First...(j'ai essayé de réinstaller Pro Tools First, les pilotes, & même Windows !). Le problème reste le même sur mon Mac...
Reply With Quote
  #2  
Old 03-17-2018, 09:16 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,226
Default Re: Carte Son M-Audio Fast Track Pro invisible dans Pro Tools First

Garde la touceh N enfoncé quand tu lance Pro tools, et selectionne la Fast track Pro quand le pop up apparaitra.
__________________
Manny.

#BOYCOTTTUSPRODUCTS

just not Pro tools and compatible plugins...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools 10 and M-audio Fast track pro flako15 Pro Tools Software (Win) 2 05-05-2014 08:28 PM
Using M-Audio Fast Track 8R with Pro Tools 8 LE drjordan Tips & Tricks 3 12-19-2012 12:20 AM
Using M-Audio Fast Track Pro With Pro Tools HD???? hemiloco915 Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 04-30-2009 09:11 AM
Invisible Audio track? skuttlebucket 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-06-2007 11:26 PM
Pro Tools & M-audio fast track vreynoldsv Pro Tools M-Powered (Win) 3 12-19-2006 12:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com