Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-27-2015, 10:37 AM
Tkweku Tkweku is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Brescia,Italy
Posts: 3
Default Protools Duet

Dear Sir,
I recently purchased a protools duet,after installing on an IMac running 10.10.3 ,i noticed the protools duet firmware updater can not locate the system. I keep getting this notice...Please run the Pro Tools Duet Firmware Updater found in the Applications > Utilities folder. Unfortunately when i run the updater as suggested i get this other notice...'Make sure you have connected the Duet's USB port to a USB port on your Mac.’' Can you kindly suggest what i am not doing right or what i should do to solve this problem. Thank you.
Thomas Andrews.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-27-2015, 10:44 AM
JoelG's Avatar
JoelG JoelG is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2010
Location: Canada
Posts: 1,851
Default Re: Protools Duet

I'm not a big Mac guy, so hopefully someone else can chime in here, but are you using the latest drivers from the Avid website:http://avid.force.com/pkb/articles/d...uartet-Drivers

Joel
__________________
Jame Space:
HP Elite 6300 / Core i5 3570 / 12GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 12 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Home:
Intel S5000PSL / 2 x Xeon E5450 / 32GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 12 HD / M-Audio Project Mix IO

Rig:
Eleven Rack / ART SLA1 / Fender Mustang V 412 / FCB1010 w/ EurekaPROM
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Protools Duet Blue Screen on Windows 7 Pritom Hasan Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 5 09-17-2016 03:52 PM
Pro duet: could not find a duet connected jotaceworld Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 13 03-15-2016 03:33 PM
Duet 2 Melvin90 Buy & Sell 0 01-19-2015 10:23 PM
Duet firewire sidneyjohn Pro Tools 9 0 05-23-2013 09:31 PM
WTB: Duet 2 ecstacy2012 Buy & Sell 0 07-24-2012 01:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com