Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-19-2013, 02:23 PM
Psychic Denim Psychic Denim is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Covina
Posts: 1
Default Pro Tools Express Unable To Locate Hardware

Hello, I'm using Pro Tools Express v. 10.3.4 with a USB Mbox. I'm running Windows 7 Professional on my laptop.

Whenever I start up Pro Tools Express, the loading bar reaches DAE loaded before the "Unable to Locate Hardware" message pops up (the Mbox is plugged in, of course). It worked fine for a few weeks, then this problem came up suddenly and hasn't gone away. Audio still plays when I attach headphones to the Mbox, and it seems to work in every way other than allowing me to access Pro Tools Express.

I've tried reinstalling drivers and the program, nothing has worked so far. Is there anything else I can do?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2013, 08:00 AM
SKI SKI is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Richmond, VA
Posts: 1,157
Default Re: Pro Tools Express Unable To Locate Hardware

Uninstall PT then reinstall but when you have to connect the hardware use a different USB port.

Also have you made any other recent changes to your computer?
__________________
URBAN MUSIC-
(Hip Hop and R&B)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools Express - Windows 8 - Unable to locate Hardware - Mbox Mini protoolsexpress Windows 1 02-15-2014 01:56 AM
MBox Mini UNABLE TO LOCATE HARDWARE Pro Tools Express electropunkboy macOS 4 11-18-2013 10:06 PM
Pro Tools Express 10.3.3 unable to locate hardware cfmfam Getting Started 2 05-16-2013 06:09 PM
Mbox3 Pt express "Unable to locate Hardware" FMviolin Pro Tools 10 0 04-27-2013 01:46 PM
Pro Tools Express unable to locate Mbox Mini at startup Dalyduo Pro Tools Express on Mac OS X 4 07-25-2012 09:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com