Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-25-2018, 04:25 AM
taylor4814 taylor4814 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Fairfax, VA
Posts: 350
Default Additional Value Content is included now?

Pro Tools | Software

When they first rolled out Pro Tools Annual Upgrade and Support Plan it was $199;
sometime after that, they split it into two options:

1) just the annual upgrade, $99... and
2) Support, plus the bonus plug-ins, $99.

Upon first renewal, I opted for just the annual upgrade, $99 (and lost use of those plug-ins)

But I noticed recently, those plug-ins seem now to be included, is that correct?

Last edited by taylor4814; 05-26-2018 at 07:03 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-12-2018, 06:18 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,514
Default Re: Additional Value Content is included now?

We discontinued the Plug-Ins and Support Plan, but new purchases and subscriptions still include those bonus plug-ins. Pro Tools Perpetual owners can add the Complete Plug-In Bundle which includes more plug-ins and half the cost.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-14-2018, 05:39 AM
ThijsDeMelker's Avatar
ThijsDeMelker ThijsDeMelker is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Amsterdam NL
Posts: 72
Default Re: Additional Value Content is included now?

Quote:
Originally Posted by jeffro View Post
We discontinued the Plug-Ins and Support Plan, but new purchases and subscriptions still include those bonus plug-ins. Pro Tools Perpetual owners can add the Complete Plug-In Bundle which includes more plug-ins and half the cost.

Hi Jeffro, I noticed those new plugins ('Complete' 18.1) in my master account. I allready use the earlier plugins (like pro-limiter etc) via my HD perpetual subscription in my PT 12.5 / windows 7. Can I just install the new 'Complete' version? Or should I remove the old version first?
__________________
Eye4-PC / Windows7 Professional SP1 x64 / Intel Xeon 12core i7 / Nvidia GeForce GT 610 / Pro Tools HD 10.3.10 / Pro Tools HD 12.5.1 / 32GB RAM / Lynx Aurora 8

https://www.teejay.nl

https://twitter.com/teejay_studio

https://www.facebook.com/teejaystudio/

https://ac.avid.com/artistcommunity/...74#Profile-TAB
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installation Script for Additional Value Content Plug-ins included with Pro Tools Marco Bernardo Pro Tools 12 23 01-29-2017 04:15 PM
Installation Script for Additional Value Content Plug-ins included with Pro Tools HD Marco Bernardo Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 8 01-28-2017 03:12 PM
Additional Value Content included with your software ? priorytools Pro Tools 12 2 09-30-2015 06:45 AM
Additional Value Content included with your software cut Pro Tools 12 4 09-23-2015 11:51 AM
Additional Content gjohung The Drum Room 4 09-07-2010 07:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com