Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-11-2011, 09:23 PM
broken81 broken81 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 224
Default Noise burst when i stop recording.

I do not hear it when i stop recording but its a spike at the very end of the audio region you hear it super loud when you play it back. I thought it may have been a rme driver cause i updated but i went back to the original and still have the problem. I also tried updating protools from 9.0 to 9.0.2 with no luck.

The only other thing i have change is racking all my gear up on my desk. I do not have a ground and i'm wondering if maybe that not having a ground and all my gear is touching one another and that could have something to do with it? Also i have added some new plugins i purchased, they are all up to date though as they are brand new. I need to try and move the plugins folder and try protools with no plugins tomorrow.

Also the guitarist have got shocked a few times since i moved my gear on to my desk, which never happened before. Before i had a rack case that was on the floor and 90% of my gear was racked there.

Is there any other people who have had a similar problem with protools 9? I ask because i have had some similar problems with noise issues and protools in the past and it was protools software one time and then a 002 driver the second time. I was forced to sell my 002 cause Avid had no idea when they could fix the driver issue.

Any help would be great before i pull my hair out!!

I'm using protools 9, Pc i7, and Rme Raydat.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Burst of noise (not necessarily white noise) at the end of clips Swarf macOS 9 09-20-2012 08:55 AM
96 io burst of noise pie55 Pro Tools TDM Systems (Win) 4 08-21-2011 01:46 PM
Periodic noise burst/pop/click when recording from FTU minuteman Pro Tools M-Powered (Win) 6 04-06-2009 12:13 PM
Noise burst on bounces Dynamixaled Tips & Tricks 2 08-30-2006 05:23 AM
Burst of noise with PSP MixSaturator seth666 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-17-2006 10:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com