Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 01-24-2011, 04:12 AM
mrjohn mrjohn is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: London, UK
Posts: 124
Default

Hi nuancerec

Is that 30 samples just for autotune evo or for other plugs as well?

John
__________________
Mac Pro 2 x 2.8GHz Quad
OSX 10.10.5, PTHD 12.4.0
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What the hell is it now.. Delay Compensation not working on Midi? makinghits Windows 13 01-07-2014 06:03 PM
Delay Compensation Randomly Stops Working edit machine Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 11-02-2010 06:45 AM
Automatic Delay Compensation not working like it should Edgur Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 08-19-2009 07:25 AM
Delay Compensation Has Stopped Working voce Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 07-08-2009 12:32 PM
Delay compensation not working for RTAS plugs dkesler Pro Tools TDM Systems (Win) 5 11-20-2007 08:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com