Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-13-2005, 09:52 AM
John Pisciotta John Pisciotta is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Nashville TN
Posts: 126
Default Total Loss of Command 8 Command/Modifiers

Can other Command 8 users confirm somthing for me? Are your Command keys on the Command * working under 6.9?
Mine are not functioning under 6.9
thanks in advance,
__________________
John Pisciotta
www.ripcordentertainment.com
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any difference besides color between D Command and D Command ES? diamondschwin Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 03-12-2012 01:15 PM
Command Keyboard Focus mode ' E ' command bug ? vudoo Pro Tools TDM Systems (Win) 2 09-10-2009 06:49 AM
Is it possible to use a Command 8 in combination with a D-Command? usastra ICON & C|24 2 05-03-2009 02:44 PM
Loss of audio from the Command|8 and monitors clampire ProControl, Control|24, Command|8 1 02-04-2006 10:11 AM
Delay comp in PT LE 7 not a total loss. Shan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 10-09-2005 11:14 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com