Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-19-2008, 05:57 PM
Rader Ranch Rader Ranch is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: knoxville, TN
Posts: 295
Default Files linked, not linked, linked, not linked....

Move audio files once and relink and that should be it, right? Got a sesh such that every other time I open the damn thing I have to relink all over again. Audio files are not moving anywhere, they're actually in the Audio Files folder! Trashing the digi databses/doing permissions doesn't help, no time for any major reinstalls at the moment, that's for sure....but why would it be intermittent for the same sesh, same day? Relinking the 886 files only takes a few minutes, but certainly annoying.

PT 7.4sc5, OS 10.4.11, dual 2.5 PPC
Reply With Quote
  #2  
Old 08-19-2008, 06:23 PM
Mark Wheaton Mark Wheaton is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: LA, CA, USA
Posts: 938
Default

The question I would ask is, what does your Disk Allocation Dialog say the proper allocation is for those files? If it is wrong change it and see if you still get the link dialog. Maybe this isn't the problem, if so my apologies.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-19-2008, 09:13 PM
Andre Knecht Andre Knecht is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Pasadena, CA
Posts: 2,191
Default

Quote:
Originally Posted by Rader Ranch View Post
Move audio files once and relink and that should be it, right? Got a sesh such that…
If you’re emailing from the same computer on which your PT system is installed, don’t refer to a session as a “sesh”*. Software has feelings too, apparently.

IHTH.

.
* Sheesh!

.
__________________
Andre Knecht

We’ll fix it in the shrink-wrap. (Frank Zappa)

.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-20-2008, 07:18 AM
Kenny Gioia Kenny Gioia is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: New York, NY USA
Posts: 3,003
Default

Try starting over with that session.

Make a new session and import everything into it.

Include audio, markers, tempo etc. Everything.

Good luck.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please help me get the ProControl linked up jcolagross ProControl, Control|24, Command|8 0 09-29-2011 08:26 AM
files not linked MikeSoloway 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 04-10-2008 10:54 AM
How many Digi 002 r's can be linked together? Sui_City 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 01-11-2005 10:35 PM
Help? Regions linked. fredwil 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-16-2002 02:21 PM
Various linked CD-Rs zonestd Digidesign Hardware & Software 1 06-16-1998 04:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com